Ga naar hoofdinhoud
06 - 36 42 01 39 rijschooleazy@hotmail.com

Rijles in Leiden en omgeving

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige en betaalbare rijschool, ben je bij Rijschool Eazy aan het juiste adres. Je zult je tijdens je rijlessen dan ook vertrouwd en op je gemak voelen. Met een gezonde dosis lol gaan we dat roze pasje bemachtigen. Rijschool Eazy doet er alles aan om het jou naar de wens te maken!

Tijdens een proefles van 45 minuten kun je kennis maken met onze aanpak en ervaar je meteen hoe het is om zelf auto te rijden. De instructeur maakt gedurende de rit een inschatting van je aanleg, verkeersinzicht en rijvaardigheid. Op basis hiervan kan hij een indicatie geven van het aantal lessen dat je nodig hebt om je autorijbewijs te halen. Bij Rijschool Eazy kun je ervoor kiezen om losse lessen af te nemen of een pakket. De praktijkexamens vinden plaats bij het CBR in Leiden. Om praktijkexamen te doen moet je wel eerst zijn geslaagd voor je theorie.

Just Eazy!

Bij Rijschool Eazy maak je kennis met rijinstructeur Eazy:

“Ik ben van kleins af aan al gek geweest op rijden. Of het nou een fiets, een tractortje, een brommer of een karretje was, ik deed het altijd met veel plezier. In 2009 heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en dat doe ik nog steeds met veel passie. Wat wil je nog meer? Er zijn in de tussentijd al honderden mensen geslaagd. Wil jij het roze pasje bemachtigen zoals alle anderen voor jou? Ik zeg: doen! Just Eazy!”

Rijden vanaf 16,5 jaar

Sinds 1 november 2011 is het mogelijk om rijlessen te volgen als je 16,5 jaar oud bent. Als je slaagt voor je theorie- en praktijkexamen mag je vervolgens vanaf je zeventiende onder begeleiding rijden. Zo maak je nog eerder kennis met het verkeer en doe je veel eerder ervaring op.

Neem voor meer informatie contact met ons op of neem een kijkje op 2toDrive.nl.

Back To Top
Chat openen
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?